Глас Oпова
Регистар јавних слижби
Развојни фонд Аутономне Покрајине Војводине д.о.о. Нови Сад
Србија ствара могућности

Туризам

ТАМИШ-РЕЧНИ ТОК

Речни ток Тамиша, природна и рибњачка језера, приобалне шуме и бројне стазе пружају идеално место за спортски риболов, трекинг, бајкинг, кајакинг и посматрање птица, а у свим местима има спортских терена погодних за спортско – рекреативне активности. Риболовачке терене уз реку Тамиш не треба посебно представљати. У питању су ревири погодни за све риболовачке дисциплине и околином која пружа незаборавну авантуру у природи.

slika

Језеро „Шаран“

Уређена обала, наменска места предвиђена за пецароше, где су они заштићени од утицаја сунца, кише, ветра. Атрактивно уређен простор са сламнатим „сунцобранима“, прави је амбијент за истинске риболовце и оне који се тако осећају.
slika

Богатство ловишта

1313 hа шума је станиште за разноврсну дивљач. Можете се опробати у лову и ловити срне, лисице, зечеве, фазане, дивље свиње, пољске јаребице, грлице, препелице, дивље пловке...

slika

Смештајни капацитети

ХОТЕЛ СТАРИ БАНАТ

„Стари Банат“ је хотелско–угоститељски објекат високе класе. Хотел се налази  у централној зони Опова у непосредној близини реке Тамиш 

Локацију објекта одликује пријатно окружење уређених вештачких језера, спортско рекреативних терена и оповачког парка. Хотелски капацитети пружају изузетан комфор и услугу, бесплатну wи-фи мрежу, просторани уређен паркинг, собе и апартмане, аперитив бар, ресторан, свечану салу и терасу.

Спортски објекти

СПОРТСКО-РЕКРЕАТИВНИ ЦЕНТАР

је изграђан 2013-2014 године, поседује атлетску стазу,, мини пич терено са вештачком подлогом, кошаркашки, рукометни и тениско игралиште. Центар је опремљен електричном расветом тако да се спортске активности могу обављати и у ноћним часовима.

slika